Nuffnang

Thursday, 21 July 2011

S.M.K.S.A .MENGGAMIT MEMORY

ASSALAMULAIKUM.....


this song just for all my frenz..
Samsons - Kenangan Terindah..


haluuuu kawan-kawan...pe habaq sume....wa doakan u all sihat-sihat belaka....
wa cam ni la...makin smart...hahahaha (poyo an aku ni)
tak caye tgk ni...makin sihat bersama keluarga tercinta...hehehe

emmmmm aku cume rindu kawan-kawan lame yang semakin berjaya mengikut peredaran masa yang makin mengancam n mencabar ni....mejoriti ada kat universiti dah...alhamdulillah....
dan ada juga yang sudah berumah tangga....tahniah...anak u all anak aku jugak k...hehehe

ape la kenangan kita masa skola dulu ek...ada pahit and ada yang manis...
anyway aku rasa 90% adalah kenangan yang manis-manis....hope xde yang kencing manis k...hehehhe

kat sini aku nak cube ungkit memory zaman skola dulu...ada la beberapa pict yang masey ada aku simpan...
u all tgk je la k...
kalau yang xde uh jangan la mara ea...sory to say la...cam memory full ahakz3

ok kat bawah ni pict kawan-kawan kita zaman skola dulu...ada yang da jadi mama, ada yang dah jadi papa, ada yang graduan, ada yang jd polis, ada yang jadi tentera....so tgk je la pict awok-awok sume k =p




















amacam?????
segar semula tak ingatan???

hehehe....tgk pict je x guna law xde reunion...so sebab uh aku wat group tok bincang pasal reunion kita semua....hope u all dapat la bg cadangan yang best2.....



AKU RINDU U ALL SEMUA
LOVE U FRENZ
HOPE REUNION JADI TAW
=)





kalau suke tekan like ea...

9 comments:

  1. wah..terharunya aku...
    aku pon rindu semua sekali..
    memg btol ko kta..ade reunion
    bru best......hmmmmm..
    kwan2 semua ingat lagi x agknye...

    ReplyDelete
  2. weww...giler lahh...aq pon ader..haha..mke jahat aq sjak dri zman skola rupenyer...bru ku tau

    ReplyDelete
  3. hahaha...ko army....memg sejak azali kot..
    sush kn nk bncg dgn dak ney..
    ntah bile dpt wat reunion..

    ReplyDelete
  4. anyway...hope reunion kita menjadi....bia lambar tp mengancam n ingat sampai bila-bila....

    ReplyDelete
  5. ke nak tunggu ko de anak br nak wa reunion...hik2 =p

    ReplyDelete
  6. amboi.....tu dh xjdi reunion kang.
    hik3...bkn sng mau bikin ini reunion.
    kang kalw sape xnk..kite wat je dgn2
    owg yg berminat..kalw wat kt pntai kan best..
    ade bbq lg...eemmm...bile la..bpe owg je yg mau join...cam rmai yg x berminat..sdh kan...

    ReplyDelete
  7. 2 la...cadangan aku pon cam uh gak....tido 1malam an...baru puas n syokkkk

    ReplyDelete