Nuffnang

Monday, 23 January 2012

HR#16 Kami ke Gurun Sahara.


Assalamualaikum.......

Hee, hai korang. Hee, tajuk nak gempak je kann. Mana lah kami nak ke Gurun Sahara pulakkk. Harapan la yekk. :DD Lawa tak gambar ni ? :)) Lawa kann. gambar ni di edit oleh Azwan Aziz dan diletakkan dalam blognyaaa, 
Kaki Edit manipulasi. Sila lah lihat lihat hasil photography nyeee. :) Like like!

Untuk lihat terus gambar ini dalam entry nyaa disini > 
manipulasi :) Silaa lihat yekkk ! Gambar lain yang di edit jugak ada. Terbaekkk lah dia edit kann. :)

Kalau ada sape sape nak edit gambar boleh cakap kat diaa. Mana tahu dia ada jalan penyelesaian untuk edit gambar dengan gaya pilihan anda sendiri. :)


Hee, so, tu jekk. Nanti nak update gambar kitorang dating with friendss ke Danga Bay, Pasar Karat. Weehuuu.! :)

K, tata u ols!

No comments:

Post a Comment